Arie Dj School Gouda

Mijn naam is Arie Dekkers. Ik ben geboren in Noord Brabant in de gemeente Tilburg maar woon inmiddels al heel wat jaartjes in Gouda.

Ik ben de meest recente toevoeging aan de lijst met docenten van de DJ school Gouda.

Mijn DJ carrière is nog maar pril. Ik draai op dit moment ongeveer een jaartje of zeven. In onderwijzen heb ik wat meer ervaring, ik ben bijna 10 jaar Instructeur in het leger geweest en heb daar in diverse onderdelen les gegeven. Na 10 jaar beroepsmilitair ben ik de IT wereld ingerold. Daar ben ik nu nog steeds werkzaam als Presales Consultant. In deze rol geef ik ook voorlichting en trainingen aan klanten over diverse onderdelen van de IT.  Ook hier komt het stukje onderwijs weer terug.

Muziek heeft in mijn leven altijd een belangrijke rol gehad. Zowel naar muziek luisteren als muziek maken. Vanaf mijn 12de ben ik mijn opleiding slagwerk begonnen en dat heb ik heel wat jaartjes volgehouden. Natuurlijk ben ik na deze opleiding aan de  muziekschool begonnen met het bespelen van het drumstel.

Echter heb je als beroepsmilitair niet altijd even veel tijd om rustig een instrument te bespelen. Nadat ik een tijdje in Gouda woonde en daar gesetteld was dacht ik bij mezelf dat ik graag weer een muziekinstrument wilde gaan spelen. Bij toeval heb ik daarna voor een DJ zijn controllers moeten opbouwen en heb ik daar rustig een beetje mee kunnen experimenteren. Wat bleek? Een DJ controller is ook een muziekinstrument en mijn nieuwe passie was geboren. Ik ben direct op les gegaan en nu, zeven jaar later, heb ik nog steeds ontzettend veel plezier in het Dj’en en misschien nog wel meer plezier in het onderwijzen van deze fantastische hobby.

Mocht je interesse hebben kom zeker eens langs en bekijk welke opties wij je allemaal kunnen bieden. Ik hoop je binnenkort eens te ontmoeten op de DJ school!