Armand

Ik ben Armand Faaij , oprichter en bedenker van Superfuif.  Ik ben geboren in 1986 te Gouda.

Ik ben vanaf mijn 10e levensjaar al bezig met muziek, DJ-en en licht- en geluidsapparatuur. Al snel draaide ik al op de basisschool wat door ging op de middelbare school en daar met veel plezier met een aantal klasgenoten al de schoolfeesten draaide; weliswaar ook op andere locaties.

Verjaardagen en bruiloften kwamen ook steeds vaker als 14 jarige jongen op mijn pad. Deze pakte ik natuurlijk zenuwachtig als ik was al aan. Altijd feest en gezellig waar ik van veel mensen complimenten kreeg, wat ook weer resulteerde vragen voor nieuwe feesten.

Jarenlang draaide ik op veel plekken en veel verschillende feesten. Met alle CD-koffers en apparatuur van toen. Uiteindelijk met een aantal collega’s gaan samenwerken waardoor we erg groot werden voor ons begrip en veel professioneler werden. Toch bleef de wens ooit echt zelf een bedrijf te hebben waar ik als jongen al van droomde. In 2014 ontstond het idee voor Superfuif met ons befaamde logo. Met een tiental feesten van vaste klanten van vroeger ging ik solo op pad. Met de ervaring van de jaren ervoor kreeg ik snel weer nieuwe opdrachten en klanten, maar nu klanten die geïnteresseerd waren in Superfuif. De zaken gingen erg goed, kreeg veel aanbod van feesten dat ik het niet alleen kon. Kevin Hofstede sloot zich aan bij de club, een trouwe DJ die net zoveel ervaring heeft als ik.

Op 1 juli 2015 ben ik een officieel bedrijf gestart genaamd Superfuif Music and Entertainment mét een inschrijving bij de KvK. Wat een droom! Op 1 juli 2016 hebben we officieel onze vaste baan opgezegd en 200% inzet gegeven aan het bedrijf. Vanaf dat moment zijn de opdrachten elk jaar weer verdubbeld, hebben we alle apparatuur vernieuwd en zijn we van 1 show gegroeid naar wel 8 shows in 2018. Medio 2019 is Kevin fulltime zich gaan inzetten voor Superfuif, waar ook een aantal freelance DJ’s  zich al een aantal jaren inzetten voor het bedrijf om soms 4 boekingen op 1 avond weg te werken.

Waar ik voor sta: eerlijkheid, netjes werken, afspraken na komen en kwaliteit leveren. Resultaat is een waarde waar we van dromen!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Of wil je een les/pakket boeken?