Maik_Vreeburg

Mijn naam is Maik Vreeburg. Ik ben geboren in 1988 te Gouda. 

Mijn passie voor muziek is er al sinds mijn kinderjaren in geslopen. Ik luisterde veel naar de radio en leerde al snel hoe ik mijn favoriete nummers kon opnemen op een cassettebandje. Het duurde niet lang voordat ik een flinke collectie aan muziek had verzameld. 

Toen eenmaal de CD uit kwam, en de mogelijkheid er was om hiermee te kunnen draaien, twijfelde ik geen moment en kocht ik mijn eerste DJ set. Na veel oefenen voelde ik mij al een echte ‘slaapkamer DJ’, maar ik wilde hier meer uithalen en bood mezelf aan om op feestjes te draaien.

Ik ben eerst begonnen in een lokale voetbal kantine in Gouda, later werd ik gevraagd voor de feestjes in de buurt en al snel breidde dit zich uit naar cafés, clubs, bruiloften en zelfs kinderfeestjes in een kinderopvang. Ook heb ik een aantal weken in een club gedraaid in Spanje. Door al deze ervaringen met veel verschillende muziekgenres kan ik ervoor zorgen dat het een feestje is voor jong en oud. 

Via Kevin Hofstede ben ik aanraking gekomen met Armand Faaij. Hij heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn passie voor te zetten via zijn bedrijf Superfuif. Ik doe dit dan ook met veel plezier en draag graag een steentje bij binnen het bedrijf. 

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Of wil je een les/pakket boeken?