Kevin

Ik ben Kevin Hofstede geboren in 1987 te Gouda. Ik ben als DJ begonnen bij Superfuif, maar al snel deed ik verschillende werkzaamheden achter de schermen.

Mijn liefde muziek begon al op vroege leeftijd, altijd stond er muziek aan in huis. En begon al snel met het verzamelen van cd’s, gevarieerd van Michael Jackson tot Thunderdome. Toen ik een jaar of 8/9 was gaf ik op mijn zolderkamer al feesten voor klasgenoten. Ik had toen een 5 cd wisselaar met twee grote boxen, en allerlei lichteffecten zoals een spiegelbol en stroboscoop. Vanaf een jaar of 12 werd het wat serieuzer, en kocht mijn eerste DJ set. En de feesten verhuisden naar een schuur van een klasgenoot. Met die klasgenoot ging ik ook samen draaien op diverse feesten, denk hierbij aan verjaardagen, voetbalkantines en schoolfeesten.  Toen ik een jaar of 16 was ging ik ook steeds meer draaien op bekendere locaties van regio Gouda zoals City Life, Woodies, Loose End, De Tunnel, en dat waren vaak feesten in de EDM.

Op mijn 17e kreeg ik een vaste draai plek samen met een vriend van mij in Gouda bij Grand Café New Orleans en later Happy Days. Omdat we samen waren deden we tussendoor ook veel eigen feesten zoals verjaardagen en bruiloften.  Toen deze tent failliet ging, gingen wij direct aan de bak bij Café De Keyser in Haastrecht. Dat duurde ook een jaar of twee, en toen gingen we ons echt focussen op eigen klussen. Heel wat feesten en discotheken door heel het land gedaan, we hadden zelfs boekingen in Duitsland en Zweden.

Maar net zoals mijn eerste samenwerking op school, ging mijn partner zijn eigen weg, en kreeg een baan waar hij in de weekenden moest werken, dus de combinatie met het draaien was niet haalbaar.

En toen kwam ik op mijn 27e  via mijn neef bij Superfuif terecht. En daar draai ik wekelijks diverse feesten mee. Van voetbalkantines tot aan grote evenementen, zoals feesttenten en jaarmarkten.  Met meer dan 150 boekingen per jaar, is geen een weekend het zelfde!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Of wil je een les/pakket boeken?